خوب پس از هيزم نوبت به ديگر مايحتاج ميرسيد.
بار گندم را از خم برميداشتند و آنهارا تميز ميكردند.
روش تميز كردن گندم را گندم پاك كردن ميگفتندكه با استفاده از ٣ نمونه كمو (غربال) مختلف انجام ميشد.
هر كدام از كموها كاري را انجام ميداد
يكي كاه وناخالصي را جدا ميكرد ويكي هم دانه هاي ريز علف كه معمولا ريزتراز گندم بودند راجداميكردند.
بالاخره گندم پاك ميشد وآن را به آسياب ميبردند.
تاچند سال پيش آسياب آبي كوهبنان كارميكرد.
١شنبه٣١مرداد٨٩
١١رمضان المبارك
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر